MENIU

„Nykščio namuose & SPA“ esantis restoranas Anykščiuose tarsi tikri namai - jauku susiburti su brangiausiais žmonėmis.Čia iš kartos į kartą keliaujantys autentiški patiekalų receptai pamalonina gomurį, o išėjus visada norisi sugrįžti.

MENIU

Jaukią restorano aplinką papildo bajorišką puotą menantys, tikrą skonių simfoniją burnoje kuriantys patiekalai – šviežumu traškančios salotos, mėgstamiausių rūšių blynai, traškiu vištienos ar sultingos jautienos paplotėliu pagardinti mėsainiai, dailiai paserviruoti karštieji patiekalai ir pabaigai – burnoje tirpstantis pyragaitis su bananais, o gal abejingų nepaliekančios varškės spurgytės? Platus patiekalų pasirinkimas suteikia galimybę išsirinkti labiausiai skonio receptorius pamaloninantį variantą, kurio kiekvienas kąsnis užburia įvairiausių potyrių gausa. Restorane ir mažieji gurmanai atras savo mėgstamiausią patiekalą, pasižymintį aukšta maistine verte bei jų poreikiams pritaikytais skoniais.

Restorano meniu periodiškai atnaujinamas, tad jo teirautis atvykus į viešbutį.

UŽKANDŽIAI

SILKĖ MATJE – 6 Eur
(„Matje“ silkė, bulvių skiltelės, raudonajame vyne marinuoti svogūnai, šviežių daržovių asorti)

MARINUOTOS ALYVUOGĖS – 6 Eur
(įvairios graikiškos „Kalamata“ alyvuogės be kauliukų, saulėje džiovinti pomidorai, česnakas, alyvuogių aliejus)

KARAMELIZUOTOS KREVETĖS – 9 Eur
(tigrinės krevetės, žirnių ankštys, itališkos duonos skrebutis)

TUNO TARTARAS – 11 Eur
(tuno filė, „Wakame“ jūros dumbliai, itališkos duonos skrebutis)

JAUTIENOS TARTARAS – 11 Eur
(jautienos išpjova, šviežias agurkas, kaparėliai)

KEPTA DUONA – 6 Eur
(šviesi-tamsi duona, česnakai, druska, tepamas sūrelis, kietasis sūris)

TRAŠKŪS KALAFIORAI – 7 Eur
(gruzdinti kalafiorai, kietasis sūris, čimičiurio padažas, smulkinti riešutai)

HUMUSAS SU DARŽOVĖMIS – 7 Eur
(avinžirniai, tunas, alyvuogių aliejus, moliūgų sėklos)

SALOTOS

ŠVIEŽIŲ DARŽOVIŲ SALOTOS

– su jautiena – 10 Eur
(salotų asorti, vyšniniai pomidoriukai, agurkas, morka, raudonajame vyne marinuoti svogūnai, kedro riešutai, jautienos išpjova, žaliasis padažas)

– su lašiša – 9 Eur
(salotų asorti, vyšniniai pomidoriukai, agurkas, morka, „Wakame“ jūros dumbliai, kedro riešutai, lašišos filė, žaliasis padažas)

CEZARIO SALOTOS SU KREVETĖMIS – 11 Eur
(romaninė salota, gūžinės salotos, vyšniniai pomidoriukai, kietasis sūris, duonos skrebučiai, putpelių kiaušinis, Cezario padažas, tigrinės krevetės)

KARŠTIEJI PATIEKALAI

ANTIENOS KRŪTINĖLĖ – 16 Eur
(antienos krūtinėlė, bulvių piurė, kepinti vyšniniai pomidoriukai, karamelizuoti burokėliai, svogūnų džemas)

KUKURŪZINIS VIŠČIUKAS (VISAS) – 16 Eur
(kukurūzinis viščiukas, „Amandine“ bulvės, šviežių daržovių asorti, čimičiurio padažas)

KIAULIENOS IŠPJOVA – 14 Eur
(kimšta kiaulienos išpjova, bulvių paplotėliai, „Coleslaw“ salotos, marinuotas agurkas, bruknių padažas)

BARBEKIU KIAULIENOS ŠONKAULIAI – 17 Eur
(lėto virimo kiaulienos šonkauliai, „Amandine“ bulvės, „Coleslaw“ salotos, čimičiurio padažas)

DORADA (VISA ŽUVIS) – 19 Eur
(svieste kepta dorada, „Amandine“ bulvės, šviežių salotų asorti, čimičiurio padažas)

OTO PJAUSNYS – 14 Eur
(baltajame vyne virtas Oto pjausnys, garuose virtos daržovės, žolelių-grietinėlės padažas)

STERKO FILĖ – 14 Eur
(svieste kepta sterko filė, garintos daržovės, bulvių skiltelės, grietinėlės padažas)

BLYNAI

BULVINIAI BLYNAI – 10 Eur
(rankų darbo smulkiai tarkuoti bulviniai blynai, tiekiami su Jūsų pasirinktu padažu)

– SU LAŠIŠA 
– SU MĖSA

MĖSAINIAI

SU JAUTIENA – 11 Eur
(jautienos maltinis, gūžinės salotos, marinuotas agurkas, pomidoras, čederio sūris, naminis majonezas su paprika)

SU VIŠTIENA – 9 Eur
(vištiena, gūžinės salotos, marinuotas agurkas, pomidoras, čederio sūris, naminis agurkų majonezas)

KEPSNIAI ANT AKMENS

Jūsų pasirinktas kepsnys bus apkeptas grilyje ir dedamas ant krosnyje iki 300℃ įkaitinto akmens. Su šiuo karštu akmeniu kepsnys atkeliaus ant Jūsų stalo, ir Jūs patys nuspręsite, kiek ilgai mėsa dar turi kepti. Garnyrą ir padažą išsirinksite pagal savo skonį.

JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS
180 g – 32,00 Eur            250 g – 34,00 Eur

JAUTIENOS ANTREKOTAS
200 g – 27,00 Eur

AVIENOS ŠONKAULIAI SU NUGARINE
180 g – 27,00 Eur

KARŠTI PRIEDAI:
– TRAŠKŪS KALAFIORAI IR BROKOLIAI
– GRUZDINTOS BULVIŲ SKILTELĖS
– BULVIŲ KUKULAIČIAI        

LENGVIEJI PRIEDAI:          
– SALOTŲ MIŠINYS (įvairios salotos su žolelių padažu)
– ŠVIEŽIOS DARŽOVĖS (morkos, pomidorai, agurkai, salierų stiebai, ridikai)
– TRYS ŽALIOS DARŽOVĖS (brokoliai, šparaginės pupelės, ankštiniai žirniai, kepinti svieste)
– RYŽIAI SU ŽOLELIŲ PADAŽU

PADAŽAI:
– PIPIRINIS
– RAUDONO VYNO
– MĖSOS

PATIEKALAI MAŽIESIEMS

VIŠTIENOS JUOSTELĖS – 7 Eur
(vištienos filė, bulvės fri, agurkas, pomidoras, pomidorų padažas)

MAKARONAI:
– su grietinėlės ir sūrio padažu – 5,50 Eur
– su grietinėlės ir sūrio padažu ir vištienos filė – 6,50 Eur

Pusryčiai

Rytą pradėkite sočiais, Jūsų rutiną tenkinančiais švediško stalo pusryčiais, kai neskubėdami galite pasimėgauti malonia akimirka su gardžiu maistu ir garuojančiu kavos ar arbatos puodeliu. 

Darbo laikas

Pusryčiai:
I-V 08:00-10:00
VI-VII 08:00-10:30

Restorano darbo laikas:
I-IV, VII 12:00-22:00
V-VI 12:00-23:00

Tęsti užsakymą

This site is registered on wpml.org as a development site.