ANTIES KULŠELĖ SU ŠUTINTAIS BUROKĖLIAIS – 13,00 Eur
(ilgai troškinta anties kulšelė, šutinti burokėliai, pagardinti čiobreliais, su gruzdintomis bulvikėmis ir raudonųjų svogūnų džemu)
STARKIS – 12,00 Eur
(svieste keptas starkis su keptomis daržovėmis grietinėlės padaže ir česnakų daigais)
OTAS KAIP PRANCŪZAI MOKĖ – 13,00 Eur
(žuvies sultinyje, gardintame vynu, virtas otas, brokoliai, kalafiorai, morkos, žalieji žirneliai bei grietinėlė)
KIMŠTA KIAULIENOS IŠPJOVA – 12,00 Eur
(kiaulienos išpjova su bulvių paplotėliais, kopūstais, marinuotais agurkėliais, bruknių padažu. Įdaras: džiovintos slyvos, šoninė)
VERŠIENOS MUŠTINIS – 15,00 Eur
(veršienos nugarinė su traškia plutele, salierų–pastarnokų kremas, kepti kviečiai, pomidorai, marinuoti geltonieji burokėliai, kapotos žolelės)
BAJORO PUOTA – 92,00 Eur
(4–6 asmenims, užsakoma iš anksto, ne mažiau kaip prieš 3 valandas. Krosnyje keptas mėsos rinkinys: kiaulienos šonkauliai, rozmarino skonio šoninė, kiaulienos išpjova su šalavijais, raudonėliu gardinta anties krūtinėlė, šutintos bulvės su kmynais, rauginti kopūstai, kepti burokėliai)